Konkurrencebetingelser

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om dagens præmier. Der udloddes i alt 76 præmier fra den 1.-24. december. Præmierne er en kombination af varer og gavekort. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på "gamle" spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

28. december udtrækker vi vinderen af hovedpræmien på 10.000kr. (gavekort) til MENY.

Vilkår for deltagelse i julekalenderen

For at deltage i konkurrencen, skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer. Oplysningerne bruges ifbm. udsendelse af mails og evt. præmier du vinder i konkurrencen.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at MENY fremadrettet må kontakte dig per e-mail. Hvis du ikke ønsker dette, kan du afmelde det via link i mailen.

Konkurrencens vindere publiceres her på siden med for- og efternavn. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse og har en uge til at bekræfte info om navn og adresse for hvor præmien skal leveres. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder, som også offentliggøres.. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i MENY, envision A/S, Juhlsen.com A/S og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. MENY forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail påservice@meny.dk eller +45 88 20 68 11 .